ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/6/2014 - ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 23/06/2014

 

Με τη λήξη των πάσης φύσεως εργασιών της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Γ’ Κατηγορίας που για πρώτη φορά στην ιστορία του Κρητικού μπάσκετ λειτούργησε στο Ηράκλειο, και που η όλη προσπάθεια στέφθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και δικαίωσε όλους όσους την στήριξαν, αισθάνομαι την υποχρέωση να προβάλλω και ευχαριστήσω φορείς και ιδιώτες που συνοδοιπόρησαν μαζί μου για να φέρουμε σε αίσιο πέρας το πρωτόφαντο αυτό εγχείρημα.

Καταρχήν, ευχαριστώ τη Γ.Γ.Α., Ε.Ο.Κ., Σ.Ε.Π.Κ αλλά κυρίως το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, για την τιμή που μου έκαναν να προτείνουν και αποδεχτούν ασυζητητί, την ανάληψη εκ μέρους μου της Διεύθυνσης της Σχολής, έργο δύσκολο με λεπτές ισορροπίες και ταυτόχρονα πολυεπίπεδες. Ελπίζω να τους δικαίωσα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και σπουδαστές της Σχολής, οι οποίοι βοήθησαν πολύ, ώστε τόσο το μαθησιακό όσο και το οργανωτικό επίπεδο να κρατηθεί σε υψηλά standards, βάζοντας υποθήκη στο μέλλον και για την λειτουργία Σχολής Β’ Κατηγορίας, αφού αποδεικνύεται στους αρμοδίους ότι και θέλουμε και μπορούμε να το κάνουμε.

Ευχαριστώ επίσης:

-          Την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Κύριο Αρναουτάκη.

-          Το Τ.Ε.Ι. Κρήτης

-          Το Π.Ε.Κ. Κρήτης

-          Το γραφείο γενικού τουρισμού «FERIAS»

-          Το ξενοδοχείο «LATO»

-          Το βιβλιοπωλείο «ΑΠΛΑΔΑ»

-          Τα ηχητικά συστήματα «Νίκος και Χρήστος Αλούμπης»

-          Το εστιατόριο «Αλάι – Κρητική Κουζίνα»

για την ηθική και υλική στήριξη που πρόσφεραν ώστε η Σχολή να λειτουργήσει απρόσκοπτα και επιτυχημένα.

Τέλος δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω τα Σωματεία μπάσκετ της Κρήτης, για το ενδιαφέρον τους και να τους υπενθυμίσω ότι, πλέον δεν επιτρέπεται να προσλαμβάνουν αμφιβόλου αξίας, ποιότητας και πιστότητας κάποιους που ενεργούν σαν προπονητές αφού «ρίχνουμε» στην αγορά εργασίας νέους, πραγματικούς προπονητές, γεμάτους με όνειρα, γνώσεις, διάθεση για διάκριση και δουλειά, έτοιμους να προσφέρουν ότι τους αναλογεί και ακόμα περισσότερα προς όφελος του Κρητικού Μπάσκετ.

Ο Διευθυντής της Σχολής

Κανάκης Μιχάλης