ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Ανακοίνωση προς Σωματεία ΕΚΑΣΚ (25-9-2014)

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2014

Προς: Σωματεία ΕΚΑΣΚ.

Σας υπενθυμίζουμε σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη, ότι:

1) Όλα τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν  στην Ένωση  παραχωρητήριο από το γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα.

2) Οι προπονητές των σωματείων πριν από την έναρξη οποιουδήποτε αγώνα της ΕΚΑΣΚ, όλων των κατηγοριών, υποχρεούνται να προσκομίζουν στην Γραμματεία δελτίο ταυτότητος προπονητού. Παράβαση του όρου αυτού επιφέρει την ποινή της παράτυπης συμμετοχής καλαθοσφαιριστή (μηδενισμός), σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ.3 και άρθρο 50 παρ. 6 του Ν. 2725/99 και τον ισχύοντα κανονισμό προπονητών καλαθοσφαίρισης ( Υ.Α. 11672/2005-ΦΕΚ 407/2005).

3) Λόγω της καθυστέρησης στην έκδοση των ταυτοτήτων από το ΣΕΠΚ των προπονητών που πέτυχαν στη σχολή Γ’ κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στη Κρήτη, σας κοινοποιούμε λίστα με τους επιτυχόντες και παρακαλούμε όπως τους ενημερώσετε ότι, μπορούν να παραλαμβάνουν ατομικές βεβαιώσεις από τα γραφεία της Ένωσης καθημερινά 11.00-13.00 .

4) Υποχρεωτικά τα σωματεία θα πρέπει να εκδίδουν αδεία αγώνος . Η άδεια αγώνος εκδίδεται από την  Περιφέρεια και ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου είναι η προσκόμιση της πριν από την έναρξη των αγώνων, ειδάλλως επισύρει μηδενισμό του γηπεδούχου σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Κ.

Τα προγράμματα των αγώνων έχουν κοινοποιηθεί  στη Περιφέρεια με τους παρακάτω αρ. πρωτοκόλλου:

Πρωτάθλημα Ανδρών: 237

Πρωτάθλημα Έφηβων: 238

Πρωτάθλημα Νεανίδων: 239

Πρωτάθλημα Παίδων: 240

Πρωτάθλημα Κορασίδων: 241

Πρωτάθλημα Γυναικών: 242

5) Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που θα εφαρμοστούν από τη 1η Οκτωβρίου 2014 και αφορούν την ανανέωση των  14 δευτερόλεπτων , τα σωματεία θα πρέπει να μεριμνήσουν για τη προσαρμογή των ηλεκτρονικών πινάκων των γηπέδων που χρησιμοποιούν σαν έδρα.