ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

10/4/17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2017

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Mε απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) ανατέθηκε στη χώρα μας η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών 2017, με τη συμμετοχή 16 κορυφαίων εθνικών ομάδων.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί από 15 έως 23 Ιουλίου 2017, αρχικά με δυο (2) ομίλους στους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνου από 15 έως 17/7/2017 και στη συνέχεια στο Ηράκλειο από 19 έως 23 /7/2017 (κλειστό γυμναστήριο «2 Αοράκια» και κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστήμιου) για τη τελική Φάση.

Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης και οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος απολαμβάνουν και κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με τις ομάδες και το κοινό.

Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.

Καλούμε λοιπόν όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, αθλητές και αθλήτριες, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση που επισυνάπτεται και αποστέλλοντας την στο e- mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιηθούν ως:

Α) συνοδοί ομάδων-άνω των 17 ετών, απαραίτητη η καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (θα εκτιμηθεί η γνώση και 2ης ξένης γλώσσας).

Β) εθελοντές γηπέδων (άνω των 15 ετών).

 ενώ παράλληλα θα τους δοθούν: Διαπίστευση, Αθλητική περιβολή, 2 δωρεάν εισιτήρια για κάθε αγωνιστική ημέρα.


Φόρμα Συμμετοχής Εθελοντών

 


Όνομα  
Επώνυμο  
Πατρώνυμο  
Ημερομηνία γέννησης  
Διεύθυνση  
Πόλη  
Τ.Κ.  
Κινητό τηλέφωνο  
Τηλέφωνο οικίας  
e-mail  
Ξένες γλώσσες  
Συνοδός ομάδων  
Εθελοντής γηπέδων