ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

29/5/17 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ALL STAR GAME

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2017

 

 

Με τη λήξη των ALL STAR GAMES Παμπαίδων Παγκορασίδων και Μίνι, που πραγματοποιήθηκαν χθες 28/5/2017 στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών, με τη συνδιοργάνωση του σωματείου Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑΣ, ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ συγχαίρει τους 110 μικρούς αθλητές και αθλήτριες για το ήθος, τη μαχητικότητα και τη συνέπεια τους, καθώς απέδειξαν ότι το μπάσκετ στο νησί μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια.

 

Ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και την αμέριστη βοήθεια στη γιορτή αυτή, το σωματείο του Α.Ο ΓΙΟΥΧΤΑ, που γίνεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες της ΕΚΑΣΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος.

        

Τέλος, ευχαριστεί την εθελοντική ομάδα Προτέκτα Δήμου Αρχάνων- Αστερουσίων «ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ» για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων, τους προπονητές του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΚΑΣΚ κκ. Καρκανάκη Στέλιο, Καρλάφτη Σπύρο, Πολοπετράκη Πέτρο και Λεκκάκο Θεόδωρο και τους συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Κρήτης για την εθελοντική τους παρουσία, καθώς επίσης και όλο τον κόσμο που με τη παρουσία του στήριξε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών και αθλητριών. 

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση : https://www.facebook.com/pg/aogiouxtas/photos/?tab=album&album_id=1929368940640380