ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

2/11/17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 7ου ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΥΔΚΑΚ

Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2017

 

 

Ηράκλειο, 2 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κύριε Πρόεδρε, αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε δρομολογήσει τη διοργάνωση του 7ου Παγκρήτιου Σεμιναρίου Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης. Το σεμινάριο έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 κι ώρα 18:00 στο νέο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου», στην Λεωφόρο Πλαστήρα 10.

Ομιλητές θα είναι ο εθνικός καθηγητής διαιτησίας, πρώην διεθνείς διαιτητής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κος Κώστας Κορομηλάς. Η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν περιλαμβάνει ανάλυση κανονισμών καλαθοσφαίρισης (συμπεριλαμβανομένων και των πρόσφατων τροποποιήσεων). Στο σεμινάριο ευελπιστούμε να παρευρεθούν, πέραν του συνόλου των διαιτητών μας, σημαντικοί λειτουργοί και παράγοντες της Κρητικής καλαθοσφαίρισης (αθλητές, προπονητές, παράγοντες ομάδων, κριτές κ.α.).

Επισημαίνουμε ότι, το εν λόγω σεμινάριο έχει καταστεί πλέον θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας. Συνεπώς, θεωρούμε ιδιαίτερα τιμητική την παρουσία σας σ’ αυτό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η παρουσία σας θα προσδώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία στο εγχείρημα μας.

                                      Με εκτίμηση

                            Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ

        Ο Πρόεδρος                               Η Γεν. Γραμματέας

Μαχαιριανάκης Μιχάλης             Καρανικόλα Αλεξάνδρα