ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

14/11/17 ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2017

 

 

Ηράκλειο 14/11/2017

Αρ. πρωτ: 190

Προς : Α.Ο. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

Κοινοποίηση : ΣΥΔΚΑΚ/ ΣΥΚΚΑΚ

 

Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ στη συνεδρίαση του στις 13/11/2017, αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α. και τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών καθώς και την απολογία του αθλητή του σωματείου σας για τον αγώνα ανδρών ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΑΟ- ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ (5/11/2017), αποφάσισε ομόφωνα την επιβολή των ποινών στον αθλητή του σωματείου σας Πενταρή Ανδρέα, σύμφωνα με τα παρακάτω άρθρα των κανονισμών της ΕΟΚ:

  • Το άρθρο 67: Για βάναυση συμπεριφορά κατά των αρχόντων του αγώνα. Αποκλεισμός δέκα (10) αγωνιστικών ημερών σε συνδυασμό με το άρθρο 64, ως προς την έννοια της βάναυσης συμπεριφοράς.
  • Το άρθρο 65 παρ.1 : Για λόγω εξύβριση. Αποκλεισμός τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών.

Σύνολο ποινής : δεκατέσσερις (14) αγωνιστικές ημέρες.

Διευκρινίζεται ότι: «Οι ποινές αποκλεισμού ισχύουν για κάθε αγώνα, επίσημο ή φιλικό, από την επόμενη του αγώνα, που σημειώθηκε η παράβαση».

Επίσης σας επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 82 του κανονισμού της ΕΟΚ και του άρθρου 12 της Γενικής προκήρυξης της ΕΚΑΣΚ περιόδου 2017-2018, σε περίπτωση που ξανασυμβεί οτιδήποτε στην έδρα του σωματείου σας, από οποιονδήποτε (παράγοντες, προπονητές, φίλαθλοι, παίκτες), θα σας επιβληθεί η ποινή της αποβολής του σωματείου σας από όλα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.

Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας        

                Μαρκάκης Χαράλαμπος                                                                                         Πετρίδης Νικόλαος