ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

7/12/17 ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Ηράκλειο 7/12/2017

Αρ. πρωτ: 209

Προς: 1)AO  ΔΕΙΛΙΝΟ

            2)ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Κοινοποίηση : ΣΥΔΚΑΚ / ΣΥΚΚΑΚ

 

Κύριε Πρόεδρε,

το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α., τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών καθώς και τις απολογίες για τον αγώνα Ανδρών ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΔΕΙΛΙΝΟ (26-11-2017), αποφάσισε σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. να επιβάλει :

- στον προπονητή του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, κ. Παπαδογιαννάκη Γεώργιο, την ποινή της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για 30 ημέρες, σύμφωνα με άρθρο 83 1β και άρθρο 84 κατ’ αναλόγια με το άρθρο 64.

Διευκρινίζεται ότι: «Αθλητής, προπονητής ή παράγοντας ομάδας στον οποίο επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο στερείται του δικαιώματος να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο επικαλούμενος την οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά του».

- Στους αθλητές:

1. Γρύλλη Σπυρίδωνα (ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟ), την ποινή μιας (1) αγωνιστικής για ανάρμοστη συμπεριφορά σύμφωνα με το άρθρο 62, παρ. 1 α.

2. Σκανδαλάκη Ορέστη- Ευάγγελο και Ιερωνυμάκη Κων/νο ( ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ) την ποινή των δυο (2) αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας, σύμφωνα με το άρθρο 63, παρ. 2 α.

3. Μπελεφάντη Μαρίνο (ΑΚ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ), την ποινή των δυο (2) αγωνιστικών ημερών για απόπειρα βιαιοπραγίας, σύμφωνα με το άρθρο 63, παρ. 2 α, προσαυξανόμενη κατά μια (1), σύνολο τρεις (3) αγωνιστικές, λόγω της ιδιότητας του ως αρχηγός ( άρθρο 72).

Διευκρινίζεται ότι: «Οι ποινές αποκλεισμού ισχύουν για κάθε επίσημο αγώνα, από την επόμενη του αγώνα που σημειώθηκε η παράβαση».

Με εκτίμηση.

         Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Μαρκάκης Χαράλαμπος                                       Πετρίδης Νικόλαος