ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

5/6/18 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2018

 

 

  • Σας υπενθυμίζουμε ότι, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/6/18 και ώρα 11.00 πμ. στα γραφεία της Ένωσης.
  • Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες (AllStarGame) για τα Τουρνουά Παμπαίδων - Παγκορασίδων και Μίνι θα διεξαχθούν το Σάββατο 16/6/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Χερσονήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου, στην οποία θα συμμετάσχουν, κατόπιν της ψηφοφορίας των προπονητών που πραγματοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, οι 24 καλύτεροι αθλητές/τριες από κάθε τουρνουά. Οι ώρες των αγώνων καθώς και οι αθλητές/τριες που έχουν ψηφιστεί, θα σας κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
  • Στο πλαίσιο του προγράμματος του κοινωνικού αθλητισμού για την περίοδο 2018-2019 που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τις Αθλητικές Ενώσεις Κρήτης, σας γνωρίζουμε ότι τα αθλητικά σωματεία που επιθυμούν να προσφέρουν δωρεάν άθληση σε παιδιά οικονομικά αδύνατων οικογενειών του Νομού Ηρακλείου, μπορούν να δηλώσουν στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  τον αριθμό θέσεων που προσφέρουν ή να απευθυνθούν απευθείας στην Περιφέρεια Κρήτης στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

    Αν είναι δυνατόν θα θέλαμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας έως 20 Ιουνίου.