ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

9/8/18 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 7 ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2018-19

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2018

 

 

Ηράκλειο, 8/8/2018

                                            Αρ. πρωτ. : 105

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 7 ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

ΑΡΘΡΟ 7ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Την οικονομική διαχείριση των αγώνων θα έχει η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. που θα αναλάβει τα παρακάτω:

ΕΣΟΔΑ: 1) διαφημίσεις, 2) χορηγοί, 3) διαφημιστικές πινακίδες. Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. θα ορίσει τον χορηγό των πρωταθλημάτων της με έγγραφο που θα ακολουθήσει εφόσον υπάρξουν.

ΕΞΟΔΑ: Για την περίοδο 2018-2019 τα γηπεδούχα σωματεία θα καταβάλουν τα έξοδα διαιτητών – κριτών αποκλειστικά πριν την έναρξη του αγώνα, αλλιώς δεν θα διεξάγεται ο αντίστοιχος αγώνας και θα μηδενίζεται το σωματείο. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν διεξαχθεί ο αγώνας είτε για μη προσέλευση του ενός σωματείου, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο και οι διαιτητές και κριτές είναι παρόντες, αφού δεν έχουν ειδοποιηθεί τουλάχιστον μια μέρα νωρίτερα για την αναβολή αυτή τότε θα πρέπει το υπαίτιο Σωματείο να καταβάλει όλα τα έξοδα του αγώνα που δεν έγινε στον αμέσως επόμενο αγώνα του Σωματείου διαφορετικά δεν θα διεξάγεται. Εφόσον ορισμένος διαιτητής ή κριτής δεν προσέλθει εγκαίρως στον αγώνα δεν θα αμείβεται.

Για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, η Ενωση, στην προσπάθεια που κάνει για να στηρίξει οικονομικά τα σωματεία της, θα αναλάβει την πληρωμή όλων των παραβόλων, στα πρωταθλήματα της Ένωσης, για την πληρωμή των μετακινήσεων, ημεραργιών των διαιτητών και κριτών, μέχρι του ποσού των 10.000,00€.

Τα σωματεία έχουν το δικαίωμα να ορίσουν τιμή εισόδου (εισιτήριο) στους αγώνες και θα υπόκεινται σε όλες τις κατά το Νόμο διατάξεις.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας      

  Μαρκάκης Χαράλαμπος                                                                                    Πετρίδης Νικόλαος