ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/5/2021

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι pexels-photo-5274509.jpg

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., στη συνεδρίαση της 10/5/2021, με αφορμή την ΚΥΑ που εκδόθηκε από τη Γ.Γ.Α. στις 8/5/21, αποφάσισε τα εξής :

  • Εκφράζει δημόσια  την έντονη διαμαρτυρία του για τους όρους που αναφέρονται στην ΚΥΑ (παρ. 6) αναφορικά με τα εβδομαδιαία τεστ (rapid ή PCR)  με το δεδομένο ότι το κόστος διενέργειας των εν λόγω  τεστ  είναι δυσβάστακτο για τα σωματεία ή τους γονείς των αθλητών- τριών.

Προτείνει στην επιτροπή λοιμωξιολόγων να θεωρείται  ικανοποιητική η προσκόμιση του self-test από τους αθλητές και τους προπονητές.  

  • Θεωρεί  την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο  ως μη γινόμενη (τα σωματεία παραμένουν ως ήταν στις κατηγορίες στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022).

Για τα τμήματα που έχουν Πανελλήνιο ενδιαφέρον (παίδες – έφηβοι- κορασίδες – νεανίδες), το Δ.Σ. αποφάσισε τη διενέργεια Τουρνουά ειδικών συνθηκών, με μόνο σκοπό την ανάδειξη πρωταθλητή, προκειμένου να λάβει μέρος στην προκριματική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Υπ’ αυτή την έννοια, παρακαλούνται  τα σωματεία, να αποστείλουν στην Ένωση, δήλωση συμμετοχής, μέχρι τη Δεύτερα 17/5/2021 (καταληκτική ημερομηνία), προκειμένου να καταρτιστεί ο τρόπος διεξαγωγής των Τουρνουά ( ανάλογα με τον αριθμό των σωματείων).

Σημειώνουμε ότι, δικαίωμα συμμετοχής στα Τουρνουά  έχουν και οι ομάδες της Β κατηγορίας.

(Επισκέφτηκε 248 φορές, 1 Επισκέψεις σήμερα)