Πρόγραμμα Ανάπτυξης ΕΟΚ – 2η φάση Ανοιχτών Προπονήσεων για αγόρια γεννηθέντων το έτος 2009

H ΕΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των OPEN TRYOUTS του Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου 2022 και στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για παρακολούθηση και αξιολόγηση νεαρών αθλητών, προτίθεται να διοργανώσει σε συνεργασία με εσάς, νέο γύρο ανοιχτών προπονήσεων, για αγόρια γεννημένα το 2009 σε όλες τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές της χώρας.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι αθλητές που γεννήθηκαν το 2009, είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ (apps.basket.gr) και δεν συμμετείχαν στην πρώτη φάση των ανοιχτών προπονήσεων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις παραπάνω προπονήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, μόνο μέσα από την παραπάνω πλατφόρμα, και οι ενδιαφερόμενοι αφού εισέλθουν, θα πρέπει να επιλέξουν το πεδίο “νέα αίτηση”, στη συνέχεια “συμμετοχή σε εκδήλωση” και να επιλέξουν “2η φάση ανοιχτων προπονήσεων (Open Tryouts) για αγόρια γεν. 2009”. 

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων λήγει την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022.

Προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι αθλητές η ΕΟΚ θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Δελτίο Τύπου με το οποίο θα ενημερώνει για την διαδικασία δήλωσης συμμετοχής.

(Επισκέφτηκε 394 φορές, 1 Επισκέψεις σήμερα)