ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ FIBA U20 EUROPEAN CHALLENGER. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για όλους τους αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν βάση της τελευταίας Κ.Υ.Α  με δυνατότητα  εισόδου σε θεατές, στους κλειστούς αγωνιστικούς χώρους  βάση των παρακάτω οδηγιών :  

Έως 12 ετών με self test πραγματοποιημένο και δηλωμένο  από το γονέα την ημέρα του κάθε αγώνα, από 12 έως 15 ετών με test pcr 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Ως εκ τούτου δίδεται η δυνατότητα στα μέλη της Ένωσης να δηλώσουν στο mail της ΕΚΑΣΚ, λίστα  έως 10 αθλητών – τριων  ημερησίως, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους  Πανευρωπαϊκούς αγώνες U20  ΑΝΔΡΩΝ και U18 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, δωρεάν.

Παρακαλούμε οι αθλητές- τριες να συνοδεύονται από  συνοδό, ο οποίος θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις των ενηλίκων θεατών, δηλαδή πλήρως  εμβολιασμένος ή να έχει νοσήσει και αναρρώσει το τελευταίο εξάμηνο.

Σε κάθε περίπτωση η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Η λίστα θα πρέπει να σταλεί στο mail της ΕΚΑΣΚ την παραμονή της κάθε αγωνιστικής ημέρας.

Η προσέλευση των ομάδων  στη κεντρική πύλη θα πρέπει να γίνει μαζικά ( η κάθε ομάδα) προκειμένου να διευκολυνθεί ο έλεγχος και η είσοδος .

Η προϋπόθεση για πλήρη εμβολισμό ισχύει για όλους του ενήλικες που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με ημερήσιο κόστος εισιτηρίου 5€. για όλους τους αγώνες.

Εισιτήρια θα διατίθενται από το κιόσκι του γηπέδου στα 2 Αοράκια.

(Επισκέφτηκε 203 φορές, 1 Επισκέψεις σήμερα)