‘Επαιξαν ομαδικά τα σωματεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ και κάλυψαν τις ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ομαδικά έπαιξαν τα σωματεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και κατάφεραν να συγκεντρώσουν σχολική ύλη, με αποτέλεσμα να καλύψουν όλες τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζει ο οργανισμός στο νησί. Τα σωματεία της Κρήτης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης και παρά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, ανταπάντησαν με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο και προσέφεραν απλόχερα σχολική ύλη που είχε ως αποτέλεσμα να καλύψει όλες τις ανάγκες για κάθε παιδί που χρειάζεται τη φροντίδα και τη στήριξή μας. 

 Η ανακοίνωση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

«’’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ ευχαριστεί θερμά την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης  για τη σημαντική ενέργεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών που υλοποιήθηκε σε όλους τους νομούς της Κρήτης προκειμένου να συγκεντρωθούν σχολικά είδη και να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών που στηρίζει ο Οργανισμός σε όλο το νησί.

Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με αποτέλεσμα να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των παιδιών σε σχολικά είδη προκειμένου να ξεκινήσει κάθε παιδί τη νέα σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια.

Αυτή η μεγάλη αγκαλιά από την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να παλεύουμε για κάθε παιδί που χρειάζεται τη φροντίδα και τη στήριξή μας».

(Επισκέφτηκε 12 φορές, 1 Επισκέψεις σήμερα)