“Η σχέση του μπάσκετ με τη ζωή” από την Εβίνα Μάλτση.

Η ΕΚΑΣΚ σε συνεργασία με την ΕΟΚ, με χαρά ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στη πόλη του Ηράκλειου 18-23 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν από την κα. Εβίνα Μάλτση, 2 ομιλίες- συζητήσεις σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο,  με θέμα : 

  η σχέση του μπάσκετ με τη ζωή”.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της ως αθλήτρια, που διήρκεσε πάνω από 20 έτη και ολοκληρώθηκε πέρυσι, η Εβίνα Μάλτση έπαιξε σε πολλές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών για πολλά χρόνια, η Μάλτση υπήρξε η ηγέτης μιας ένδοξης διεθνούς πορείας του Γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας.  Από τις πάμπολλες διακρίσεις της, ξεχωρίζει η ανάδειξή της ως καλύτερης παίκτριας (MVP) του Πανευρωπαϊκού Γυναικών που έγινε στη Ρίγα της Λετονίας το 2011.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Εβίνα θα μιλήσει κυρίως στις νεαρές αθλήτριες της Κρήτης, ενώ θα απευθυνθεί και στους προπονητές, παράγοντες αλλά και γονείς που θα παρευρεθούν.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο γυναικείο μπάσκετ είναι ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωση (αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, γονείς).

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν:

Την Πέμπτη  20/4/23 και ώρα 19.00 στο κλειστό Ρεθύμνου – για τα σωματεία των Νομών Ρεθύμνου και Χανίων.

Το Σάββατο 22/4/23 και ώρα 10.00 στο κλειστό Λίντο – για τα σωματεία των Νομών Ηρακλείου  και Λασιθίου.

(Επισκέφτηκε 493 φορές, 1 Επισκέψεις σήμερα)