Οι όροι και οι προϋποθέσεις διεξαγωγής των Αγώνων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

Οι αγώνες διεξάγονται αυστηρά σύμφωνα με τις σχετικές ισχύουσες, αυτή την περίοδο, αποφάσεις της ΓΓΑ. 

·  Πρόσβαση στην εγκατάσταση για τη διεξαγωγή του αγώνα έχουν υποχρεωτικά όσοι συμμετέχουν σε αυτόν (καλαθοσφαιριστές, διαιτητές, αξιωματούχοι αγώνα από ΕΟΚ και Ενώσεις-Τ.Ε. και αξιωματούχοι ομάδων) καθώς και όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση του (προσωπικό ομοσπονδίας, προσωπικό ενώσεων, προσωπικό ομάδων, προσωπικό εγκατάστασης, δυνάμεις ασφαλείας κ.ο.κ.) Τα προσωπικό, όλων των εμπλεκομένων στη διοργάνωση των αγώνων φορέων, θα πρέπει να περιοριστεί στο απολύτως απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγής τους. 

·  Σε όλους τους αγώνες η γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη για την τήρηση καταλόγου για όσους εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση, για πιθανή ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ. 

·  Πέραν των καλαθοσφαιριστών – στριών, των προπονητών, των γυμναστών και των διαιτητών κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και του αγώνα, όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να φοράνε προστατευτικές μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση. 

·  Οι γηπεδούχος ομάδα θα πρέπει να εξασφαλίσει υγειονομικό υλικό (καλάθια απορριμμάτων, χαρτιά υγείας κ.ο.κ.) καθώς και υλικό προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά υγρά κλπ.) και οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός να έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. 

·  Οι καλαθοσφαιριστές, οι αξιωματούχοι των ομάδων και οι αξιωματούχοι του αγώνα θα πρέπει να εισέρχονται στο χώρο των αποδυτηρίων από μία και μοναδική είσοδο η οποία θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους συγκεκριμένους 

·  Προκειμένου να συμβάλλουν στην ομαλή πρόσβαση στην εγκατάσταση, συστήνεται όπως, σε κάθε είσοδο, δικαίωμα εισόδου και παραμονής να έχουν οι ακόλουθοι:
– 18 άτομα αποστολή της γηπεδούχου ομάδας. 

– 18 άτομα αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας. – Ο κομισάριος του αγώνα
– Οι διαιτητές του αγώνα 

– Η Γραμματεία του αγώνα
– Παρατηρητής Διαιτησίας
– Ο Ιατρός του αγώνα
– 2 άτομα Στατιστικής Υπηρεσίας
– 2 άτομα για Τηλεοπτική – Διαδικτυακή Κάλυψη
– Το μέγιστο 15 διαπιστευμένα άτομα από το ΔΣ της ΕΟΚ, της Ένωση ή της Τοπικής Επιτροπής. – Security, ανάλογα με το εκάστοτε σχέδιο ασφαλείας του αγώνα. 

– Αστυνομικοί, ανάλογα με το εκάστοτε σχέδιο ασφαλείας του αγώνα.
– Όχι περισσότεροι από 6 δημοσιογράφοι-φωτογράφοι οι οποίοι θα είναι διαπιστευμένοι από τη 

διοργανώτρια αρχή και θα βρίσκονται στις εξέδρες της εγκατάστασης. 

– Κατ ́ εξαίρεση, δίνεται το δικαίωμα να παρευρεθούν και να παραμείνουν για όσο χρειασθεί και λοιπές ιδιότητες όπως τραυματιοφορείς, πυροσβέστες κ.α. μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν κλήσης τους από τα αρμόδια όργανα του αγώνα. 

Οι αγωνιζόμενες ομάδες θα πρέπει να προσκομίζουν στη γραμματεία του αγώνα ονομαστική λίστα με τα άτομα της αποστολής τους. 

· Πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο έχουν κατ’ αντιστοιχία οι αθλητές, προπονητές, διαιτητές, κομισάριος, γραμματεία, ιατρός, οι φωτογράφοι, η στατιστική υπηρεσία, τηλεοπτικό συνεργείο, οι κατέχοντες σχετική διαπίστευση. 

(Επισκέφτηκε 21 φορές, 1 Επισκέψεις σήμερα)