Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη στην πρωταθλήτρια ομάδα εφήβων του Ηράκλειο (pics).

ΜΑΡΤΊΟΥ 30, 2018ΕΦΗΒΙΚΌ , 

Τα θερμά του συγχαρητήρια  , στην εφηβική ομάδα μπάσκετ Ηράκλειο, έδωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης, σε συνάντηση που είχε που ειχε με αθλητές, προπονητής και παράγοντες της ομάδας,  στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Αλεξάκη.
Η ενημέρωση της Περιφέρειας:Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ εφήβων ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ΚΡΗΤΗΣ έδωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης σε συνάντηση τους στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Αλεξάκη. 
Παράλληλα ο Περιφερειάρχης, ευχήθηκε στους αθλητές, προπονητή και παράγοντες της ομάδας καλή επιτυχία στους αγώνες της επόμενης πανελλαδικής φάσης που αρχίζουν αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου στην Αθήνα.
Την Περιφέρεια Κρήτης, επισκέφθηκαν οι αθλητές της ομάδας μαζί με τον προπονητή τους Γ. Τζάνη, τον Τεχνικό Διευθυντή μπάσκετ Μανώλη Δραμυντινό, τους εφόρους της Ομάδας Μ Καλλέργη, Φ Κίτσο, Κ.Καλυβιανάκη, τον Γεν Γραμματέα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ Σ. Περδικογιάννη και τους γονείς των αθλητών.
Στην συνάντηση, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην στήριξη πρωτοβουλιών και δράσεων της Περιφέρειας στην νεολαία, στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό, ενώ παράλληλα τόσο ο κ. Αρναουτάκης όσο και ο κ Αλεξάκης αναφέρθηκαν στις αξίες του Αθλητισμού, στο ευ αγωνίζεσθαι και ευχήθηκαν στην ομάδα καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.

(Επισκέφτηκε 7 φορές, 1 Επισκέψεις σήμερα)